NO CURE, NO PAY

Laptop Reparatie Leiden is er voor iedereen!

Scherm reparaties

Virussen verwijderen

Onderdelen vervangen

€5 per kwartier

Maak direct een afspraak!

IT Medewerker

Dé computerwinkel van Leiden

Specialist laptop reparatie Rijnsburg!

Voor een specialist wat betreft laptop reparatie in Rijnsburg zit je bij ons goed! Wij hebben vele blije klanten voorzien van een opnieuw werkende laptop. Doet jouw computer het dus ineens niet meer of begin je te merken dat de PC steeds slechter begint te functioneren? Breng hem dan zo snel mogelijk bij ons lang en laat het niet nog erger worden. Wij zorgen ervoor dat de laptop binnen enkele dagen weer de oude is, en dat tegen een lage prijs! Wij vragen namelijk maar €5,- voor ieder kwartier dat wij aan jouw laptop werken. Waarom zou je dus nog wachten!

Gerepareerde apparaten
0 +
Tevreden klanten
0 +
WIE WE ZIJN

Laptop reparatie voor ieder apparaat in Rijnsburg

Voor wat voor computer dan ook kun je bij ons terecht. Wij verzorgen laptop reparatie voor merken als Dell, Lenovo, HP, Chromebook, Macbook Pro en Air of andere merken. Alles is voor onze specialisten in principe hetzelfde. Als je een échte expert bent dan is niks namelijk te gek. Onze specialisten hebben al diverse moeilijkere projecten gehad waar ze ook binnen enkel dagen klaar mee waren. Voor een reparatie aan het toetsenbord, dieper in het technische deel of scherm van jouw computer kun je altijd bij ons terecht. Enkele dagen later loop jij onze computerwinkel uit met een gerepareerde laptop!

ICT Medewerker

Zelf computer repareren in Rijnsburg?

Vaak krijgen onze experts de vraag; “had ik de laptop reparatie ook niet zelf kunnen doen?”. Dit is niet handig als je er geen ervaring mee hebt. Vaak maak je het namelijk alleen maar erger dan dat het in eerste instantie was. Er zijn namelijk veel kleine aspecten in een laptop die je met een kleine aanraking al kapot kan maken. Is dit het geval dan zijn wij alleen maar langer bezig met de reparatie en zijn de kosten voor jou dus ook alleen maar hoger. Dat is waarschijnlijk precies niet waar jij in eerste instantie voor bij ons kwam. Laat dit dus over aan experts!

Bij jou in de buurt!

Werkwijze computer service in Rijnsburg?

Onze werkwijze is relatief simpel. Wij zorgen voor de beste service en klantvriendelijkheid! Wanneer jij je laptop bij ons langsbrengt, zorgen wij er namelijk voor dat wij de reparatie binnen enkele dagen af hebben zodat jij er weer mee kunt werken. Eerst vragen wij dan ook wat er precies met de PC aan de hand is. Zo kunnen wij namelijk een inschatting maken van wat er precies aan de hand kan zijn met de computer en weten we redelijk waar we moeten beginnen. Meestal hebben we dan ook maar enkele dagen nodig om de reparatie te voltooien!

ICT Medewerker

Kom vandaag nog voor laptop reparatie in Rijnsburg!

Voor laptop reparatie kom je dus bij ons, ook in Katwijk, Noordwijk en Wassenaar! Wij zorgen voor de beste service en klantvriendelijkheid. Heb je vragen over onze winkel of over de computer reparatie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten zijn je graag van dienst. Ook horen we graag wat je ervaring is of was. Zo kunnen wij onze service nóg beter maken!

Neem contact op

Aarzel niet om ons
te contacteren

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.