NO CURE, NO PAY

Laptop Reparatie Leiden is er voor iedereen!

Scherm reparaties

Virussen verwijderen

Onderdelen vervangen

€5 per kwartier

Maak direct een afspraak!

IT Medewerker

Dé computerwinkel van Leiden

Laptop reparatie Voorschoten laten doen

Heeft jouw laptop het begeven en ben je nu op zoek naar een partij die laptop reparatie in Voorschoten kan doen? Dan zijn wij de jouw bedrijf! Je maakt dan ook de goed keuze om langs te komen bij ons in plaats van meteen op zoek te gaan naar een nieuw apparaat. Vaak kan een computer namelijk nog makkelijk gerepareerd worden. Soms is het zelfs een hele kleine aanpassing waardoor je laptop het weer doet. We zijn dan maar een uurtje bezig en je PC is dan weer als nieuw! In dit geval heb je bijna niks betaald aan de reparatie en zou het dus erg zonde zijn als je een heel nieuw apparaat zou kopen. Wij rekenen €5,- per kwartier. Dan zou je dus misschien een paar tientjes kwijt zijn aan de laptop reparatie in plaats van honderden euro’s aan een nieuwe computer!

Gerepareerde apparaten
0 +
Tevreden klanten
0 +
WIE WE ZIJN

Laptop reparatie voor alle soorten en maten in Voorschoten

Voor alle soorten en maten kun je bij ons terecht voor laptop reparatie. Heb je een HP, Lenovo, Macbook pro, Macbook air, Microsoft of wat voor ander merk dan ook? Voor ons maakt het niet uit! Wij maken iedere laptop en binnen enkele dagen nadat je hem bij ons gebracht hebt, kun je hem alweer komen ophalen. Ook wat voor soort reparatie aan de computer maakt voor ons niet uit. Heeft jouw laptop een reparatie van het toetsenbord, scherm of zelfs dieper in het technische deel van het apparaat nodig? Wij repareren het allemaal en zorgen dat jij er snel weer mee aan de slag kunt!

ICT Medewerker

Computer reparatie in Voorschoten zelf doen?

We krijgen vaak de vraag: “kan ik mijn laptop reparatie niet gewoon zelf doen?”. Onze specialisten raden dit streng af. We krijgen namelijk vaak computers van klanten die hier zelf al aan gesleuteld hebben. Wanneer we doorvragen komen we er dan vaak achter dat ze het alleen maar erger gemaakt hebben dan dat het was en dat is zonde. Wij hebben dan namelijk alleen maar meer tijd nodig om de laptop te repareren waardoor de kosten voor jou oplopen. Laat de laptop reparatie dus gewoon door onze experts doen als je er zelf geen ervaring mee hebt. Soms kan het namelijk zo zijn dat de reparatie dieper in het technische deel van de PC plaats moet vinden. Dan moet je écht weten wat je aan het doen bent!

Bij jou in de buurt!

Laptop reparatie snel gedaan voor jou in Voorschoten!

Laat jouw laptop reparatie dus aan onze specialisten in Voorschoten over. Zij hebben al honderden laptops gerepareerd en weten dus precies wat ze moeten doen met ieder nieuw project. Voor hen is niks te gek. Wacht dus niet te lang en breng je laptop van dacht nog bij ons langs. Hoe eerder je hem bij ons aflevert, hoe sneller wij de laptop reparatie kunnen doen en hoe sneller je weer met je computer aan de slag kunt. Heb je vragen voor ons? Neem dan direct contact met ons op! Ook als je woont in bijvoorbeeld Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude.

ICT Medewerker

Neem contact op

Aarzel niet om ons
te contacteren

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.