NO CURE, NO PAY

Laptop Reparatie Leiden is er voor iedereen!

Scherm reparaties

Virussen verwijderen

Onderdelen vervangen

€5 per kwartier

Maak direct een afspraak!

IT Medewerker

Dé computerwinkel van Leiden

Computer reparatie Zoeterwoude

Heb jij plotseling last van een defecte computer of kan je door een storing niet meer lekker verder werken? Voor computer reparaties in Zoeterwoude kan je dan het beste naar dé specialist gaan als het gaat om computer & laptop reparaties. Onze experts zijn de aangewezen kandidaat om jou te helpen met het mankement aan je desktop. Met de in de loop der jaren opgebouwde staat van dienst en ervaring durven wij, van Laptop Reparatie Leiden, met zekerheid te zeggen dat ook jouw probleem voor ons niet te gek is. Wij proberen elke klant die onze hulp nodig heeft te helpen en hebben daarom ook verschillende projecten uitgevoerd. Wij kunnen ons dit permitteren door het brede aanbod in diensten, brede kennis van het vakgebied en de opgedane ervaring met het repareren van desktops. Onze services gaan van het herstellen van traag lopende computers tot het verwijderen van een virus tot een reparatie aan belangrijke interne onderdelen. Om ervoor te zorgen dat ook jouw probleem snel en vakkundig verholpen kan worden staan onze professionals op het gebied van reparaties en ICT elke werkdag klaar om je zo snel mogelijk te helpen. Neem direct contact op! Of je kunt vandaag nog zonder afspraak langskomen, onze experts zullen er voor zorgen dat we gelijk aan de slag gaan met de computerhulp en binnen een week voor elk probleem een passende oplossing kunnen vinden.

Gerepareerde apparaten
0 +
Tevreden klanten
0 +
WIE WE ZIJN

PC hulp bij alle defecten in Zoeterwoude

Wij durven met zekerheid te zeggen dat we in staat zijn om ook jouw defect zo snel mogelijk te verhelpen. Maar hoe kan het we dat we zo zeker zijn van onze zaak? Dat komt door onze staat van dienst. In de afgelopen jaren hebben onze experts veel verschillende soorten projecten uitgevoerd, van groot tot klein. Doordat wij elke klant zo goed mogelijk willen helpen hebben wij met de gekste problemen ervaring opgedaan, zo voor ons dus bijna niks te gek. Onze aanbod van diensten is zeer uitgebreid. Zo zijn wij bekend met het herstellen problemen met software. Bijvoorbeeld virussen, hacking, vertraagde programma’s of het instellen van verschillende software. Uiteraard zijn wij ook zeer bekend met reparaties aan hardware. Of het nou gaat om het herstellen van een kleine chip of zender. Of om het volledig vervangen en installeren van een moederbord. We zijn bekend met de benodigde werkwijze. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant. Dit houdt in dat we via onze secure en vakkundige werkwijze de beste, kwalitatiefste en ook voordeligste oplossing voor de klant achterhalen. In tegenstelling tot de plaatselijke computerwinkels zijn wij er niet op uit om nieuwe computers en onderdelen te verkopen, maar willen we je huidige apparatuur herstellen. Wij vervangen dus niet onnodig onderdelen wat onverwachte extra kosten in kaart kan brengen.

ICT Medewerker

Computer reparaties voor diverse merken

Met zekerheid durven wij dus te zeggen dat we de oplossing zijn op het gebied van desktop reparaties. Dit komt niet alleen voort uit het feit dat we een zeer divers aanbod van diensten hebben. Waarbij we met een zeer groot deel van de defecte een snelle en passende oplossing hebben, die vakkundig wordt toegepast. Bij Laptop Reparatie Leiden durven we hiernaast ook met zekerheid te zeggen dat we al eerdere ervaringen hebben met jouw apparaat. Wij werken met veel verschillende soorten grote merken zoals onder andere HP, Lenovo, Acer, Asus, Dell en ook Apple en andere merken. Ook hebben we al diverse klussen in Zoeterwoude geklaard op het gebied van reparaties aan zowel desktops als laptops. In combinatie met onze staat van dienst als het aankomt op reparaties aan allerlei soorten computer durven wij dus met zekerheid te zeggen dat wij de aangewezen kandidaat zijn om jouw probleem te verhelpen!

Bij jou in de buurt!

Wij zijn de gepaste oplossing! Neem contact met ons op

Nog niet helemaal overtuigd waarom wij snel en vakkundig je defect kunnen verhelpen in Zoeterwoude? Hieronder is een korte opsomming met voordelen voor onze klanten.

  • Snelle service
  • Kwalitatieve en vakkundige werkwijze
  • Kennis op het gebied van ICT
  • Binnen een week elk probleem opgelost
  • Geen onnodige extra kosten in kaart brengen
  • In staat problemen met zowel software als hardware op te lossen
  • Ook actief in Leiderdorp, Voorschoten en Oegstgeest!

Wil je zo snel mogelijk met ons in contact komen? Neem dan direct contact met ons op via +31712032464 of info@laptopreparatieleiden.nl. Of kom zonder afspraak langs op onze locatie!

ICT Medewerker

Neem contact op

Aarzel niet om ons
te contacteren

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.