NO CURE, NO PAY

Laptop Reparatie Leiden is er voor iedereen!

Scherm reparaties

Virussen verwijderen

Onderdelen vervangen

€5 per kwartier

Maak direct een afspraak!

IT Medewerker

Dé computerwinkel van Leiden

Computer reparatie Katwijk

Is jouw computer plotseling kapot gegaan of merk je dat hij langzamerhand achteruit gaat? Voor een computer reparatie in Katwijk zijn wij de specialist om je met al je computer problemen en vraagstukken verder te helpen. Wij zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk het defect aan je PC, toetsenbord, muis of schermen achterhalen en lossen het probleem op vakkundige wijze op. Computerhulp kunnen onze specialisten als geen andere. Met onze vakkundige en professionele werkwijze die wij hanteren gecombineerd met de nodige kennis en ervaring op het gebied van computerservice, streven wij altijd naar het beste resultaat voor onze klanten. Door onze brede staat van dienst zijn wij bekend met service op allerlei verschillende fronten. Wij durven daarom met zekerheid te zeggen dat wij ook geschikt zijn om jouw klus te klaren! Je kunt zonder afspraak vandaag nog je PC bij ons afgeven, wij zorgen ervoor dat de PC vaak binnen een week gerepareerd is en rekenen hier scherpe tarieven voor. Ben je dus op zoek naar de juiste hulp voor een computer reparatie in Katwijk en omstreken? Neem dan direct contact op met onze experts!

Gerepareerde apparaten
0 +
Tevreden klanten
0 +
WIE WE ZIJN

Computerhulp in alle soorten en maten

Wij van Laptop reparatie Leiden streven altijd naar het beste resultaat voor jouw desktop of laptop. Wij zijn werkzaam in meerdere regio’s, zo is een computer reparatie in Katwijk bij ons ook een bekende klus. Om ervoor te zorgen dat we ook jouw probleem kunnen verhelpen hebben hebben wij een zo breed mogelijk aanbod aan dienstverlening. Wij zijn gespecialiseerd in het achterhalen van het probleem en het vakkundig, kwalitatief en snel repareren ervan. Naast het opknappen van schades en defecte aan de hardware van computers zijn wij ook gespecialiseerd in het oplossen van problemen met software. Wanneer je bijvoorbeeld niet de nieuwste update gedownload krijgt, geen verbinding met het internet kan maken of last heeft hebt van een traag lopende computer. Door ons specialisme van diverse PC merken en de ervaring die we met deze merken op hebben gebouwd is ons aanbod breed. In vergelijking met de plaatselijke computerwinkel is ons doel niet om computers te verkopen, maar om ervoor te zorgen dat de computers van onze klanten goed worden onderhouden. Dit zorgt ervoor dat de desktops langer meegaan en er niet vaak grof geld aan een nieuw model uitgegeven hoeft te worden. Onze brede aanbod bestaat dus aan allerlei diverse diensten op gebied van fysieke schades aan computer, software gerelateerde schades of allerlei andere soorten problemen zoals netwerkverbindingen.

ICT Medewerker

PC hulp in Katwijk voor alle soorten apparaten

Wij staan bekend om de brede aanbod van diensten die wij aanbieden. Dit is mogelijk door onze ervaring met diverse merken en software. Zowel de grote merken die gebruiken van Microsoft Windows zoals Asus, Dell of Acer. Maar ook Apple en hun IOS software. Wij hebben ervaring met PC hulp en reparaties aan onder andere interne chips, het moederbord, de verbindingen of andere hardware. Maar ook met software gerelateerde problemen bij diverse artikelen. Onze experts hebben kennis en ervaren opgedaan met allerlei diverse merken en zijn nog steeds bezig dit uit te breiden. Projecten van meerdere verschillende soorten merken en onderdelen. Dit vinden wij belangrijk zodat wij je met elk opkomende probleem kunnen helpen en je niet voor verrassingen komt te staan.
Bij Laptop reparatie Leiden bieden wij diverse service dan lokale computerwinkels. Dit komt omdat wij ons specialisme niet alleen op een specifiek product richten maar op meerdere. Wij hebben ervaring opgebouwd met allerlei soorten merken, zoals hierboven aangegeven, om ervoor te zorgen dat we ons specialisme uitbreiden. Wij zijn hier tot de dag van vandaag nog steeds mee bezig om ervoor te zorgen dat ons aanbod ruimer blijft worden.

Bij jou in de buurt!

Waarom de keuze voor Laptop reparatie Leiden

Wij durven met zekerheid te zeggen dat wij de kandidaat zijn om jou met al je problemen op het gebied van computerhulp in Katwijk en omstreken te helpen. Onze specialisten zijn al jarenlang thuis op het gebied van desktop computers, laptop en andere accessoires. Wat voor jou wellicht voelt als een ingewikkeld probleem is voor hen een dagelijkse kwestie. Vandaar dat wij voor kleine reparatie zoals zoals defecte schermen, toetsenborden of lichte schades moeiteloos en snel kunnen herstellen. Ook ingewikkeldere projecten zoals het vervangen of herstellen van onderdelen zoals het moederbord of RAM geheugen zijn wij ervaren mee. Onze experts identificeren vaak snel het probleem en komen dan met de vakkundige en snelste oplossing. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de klanten, er worden dus niet onnodig onderdelen vervangen waardoor er plotseling onverwachte extra kosten aan verbonden zijn. De kosten tarieven zijn op maat afgesteld en afhankelijk van de klus. Laptop reparatie Leiden heeft hier bewust voor gekozen om de klant voor kleine reparaties niet onnodig veel voor te laten betalen.

ICT Medewerker

Neem bij vragen of behoefte aan hulpverlening contact met ons op

Zoek je een snelle reparatie, scherpe tarieven en/of wil je vandaag nog je PC of laptop bij ons afleveren. Onze experts staan dagelijks klaar om je met verschillende mankementen te helpen en ondersteunen. Neem dan direct contact met ons op via +31712032464 of info@laptopreparatieleiden.nl. Of kom zonder afspraak langs op onze locatie! Wij zijn onder andere ook actief in Noordwijk, Rijnsburg en Wassenaar.

Neem contact op

Aarzel niet om ons
te contacteren

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.