NO CURE, NO PAY

Laptop Reparatie Leiden is er voor iedereen!

Scherm reparaties

Virussen verwijderen

Onderdelen vervangen

€5 per kwartier

Maak direct een afspraak!

IT Medewerker

Dé computerwinkel van Leiden

Wij verzorgen laptop reparatie Wassenaar

Is er paniek omdat jouw laptop niet meer werkt? Kom dan direct langs voor laptop reparatie in Wassenaar! Wij bieden een snelle computer service waardoor jouw laptop binnen enkele dagen weer gemaakt is en je er weer mee aan de slag kunt! Aan de kosten ligt het niet, want wij vragen maar €5,- per kwartier. Hoe eerder wij kunnen beginnen met de laptop reparatie, hoe sneller jij de deur uit loopt met een gerepareerde laptop. Heb je vragen over onze computer hulp? Neem dan direct contact op met onze experts!

Gerepareerde apparaten
0 +
Tevreden klanten
0 +
WIE WE ZIJN

Laptop reparatie voor ieder apparaat in Wassenaar

Wij repareren iedere PC die je maar kunt bedenken. Heb je een Lenovo, HP, Dell, Macbook of een ander merk? Voor ons maakt dat voor de reparatie geen verschil. Een laptop is in de basis op dezelfde manier opgebouwd. Voor een specialist is er op die manier dus geen verschil tussen verschillende merken. Ook de soort reparatie maakt voor hen niet uit. Als je een écht expert bent dan kun je alles repareren. Of het nu gaat om een scherm, toetsenbord of technisch dieper in de computer. Voor onze experts is niets te gek!

ICT Medewerker

Heft in eigen handen nemen met computer reparatie in Wassenaar?

Wil jij het heft in eigen handen nemen met laptop reparatie omdat je denkt dat je zo goedkoper uit bent? Denk dan nog een tweede keer! Onze specialisten raden het namelijk streng af om hier zelf aan te beginnen. Vaak ben je namelijk helemaal niet goedkoper uit als je geen ervaring hebt met computer reparatie. Integendeel zelfs! Vaak zien we dat mensen die zelf aan hun PC gesleuteld hebben het alleen maar erger gemaakt hebben. Hierdoor zijn wij langer bezig met de reparatie en zullen de kosten dus ook hoger uitvallen. Terwijl dat precies was wat je niet wilde!

Bij jou in de buurt!

Hoe gaan wij te werk met onze computer service in Wassenaar?

Wanneer jij gaat voor onze computer service proberen wij jou altijd zo snel mogelijk te helpen. Er hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Je kunt de laptop namelijk gewoon bij ons langsbrengen. Graag horen wij dan wat de situatie en staat van de laptop is. Dan kunnen wij een inschatting maken van waar het katje ligt. Vervolgens gaan wij ermee aan de slag en zorgen we dat we de laptop binnen enkele dagen af hebben. Als we ergens tegenaan lopen of we moeten een onderdeel bestellen, dan laten wij dit altijd weten zodat jij ook op de hoogte blijft. Aan het einde hoef je pas te betalen, want dan weten we precies hoe lang we ermee bezig zijn geweest!

ICT Medewerker

Met onze laptop reparatie kun jij snel weer aan de slag in Wassenaar!

Breng jouw computer dus snel langs voor laptop reparatie! Wij bieden je graag onze hulp aan. Ook naast Wassenaar in bijvoorbeeld Katwijk, Noordwijk en Rijnsburg. Begin dan ook niet zelf al met het repareren van de laptop voordat we daarmee alleen maar verder van huis zijn. Heb je vragen over onze laptop service of over onze computerwinkel in Wassenaar? Neem dan direct contact met ons op! Wij helpen je ten alle tijden!

Neem contact op

Aarzel niet om ons
te contacteren

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.