NO CURE, NO PAY

Laptop Reparatie Leiden is er voor iedereen!

Scherm reparaties

Virussen verwijderen

Onderdelen vervangen

€5 per kwartier

Maak direct een afspraak!

IT Medewerker

Dé computerwinkel van Leiden

Expert in laptop reparatie Katwijk!

Kun je niet meer verder omdat je laptop het aan het begeven is? Kom voor laptop reparatie in Katwijk vandaag nog bij ons langs! Wij zorgen voor een snelle reparatie waardoor jij hem binnen enkele dagen weer op kunt halen. Vele tevreden klanten zijn jou voorgegaan. Wil jij dus snel weer aan de slag met jouw computer? Breng hem dan meteen bij ons langs. Per kwartier vragen wij maar €5,- . Waarom zou je dus nog wachten? Heb je nog vragen over onze laptop reparatie of over onze service? Neem dan meteen contact op met onze specialisten. Zij helpen je graag verder!

Gerepareerde apparaten
0 +
Tevreden klanten
0 +
WIE WE ZIJN

Laptop reparatie in alle gevallen in Katwijk

In wat voor geval dan ook kun je bij ons terecht voor laptop reparatie. Gaat het scherm van jouw computer niet meer aan? Reageert het toetsenbord niet meer goed of zijn de toetsen kapot? Moet er misschien zelf dieper in binnen in de computer gekeken worden naar de technische aspecten? Voor onze specialisten is niks te gek! Ook de verschillende merken kunnen zij allemaal voor je maken. Macbook Pro, Chromebook, HP, Macbook Air, Lenovo en alle andere merken die je kunt bedenken. Als je namelijk een echte expert bent dan moet het merk niet uitmaken!

ICT Medewerker

Kan ik zelf beginnen aan computer reparatie in Katwijk?

Ben je zelf al begonnen aan de laptop reparatie terwijl je er geen ervaring mee hebt? Stop er dan direct mee! Dit kan er namelijk snel voor zorgen dat je alleen maar verder van huis bent en de reparatie hiervan duurder wordt. Wij hebben dan namelijk meer tijd nodig om deze te repareren. Uiteraard is dit erg zonde. Ook wanneer je het wel eens eerder gedaan hebt raden onze specialisten het af. Je weet de ins en outs niet van een computer en kan per ongeluk zomaar iets kapot trekken. Een PC is van binnen namelijk erg fragiel.

Bij jou in de buurt!

De werkwijze met computer service in Katwijk?

Onze werkwijze staat in het teken van een snelle service en klantvriendelijkheid. Wanneeer je de laptop bij ons langsbrengt vragen wij eerst wat er precies aan de hand is en wat je ervaring is met de gebreken die de laptop vertoont. Zo weten onze experts waar ze naar moeten kijken en waar ze dus moeten beginnen. Vervolgens zorgen ze ervoor dat de reparatie binnen enkele dagen klaar is zodat jij er het liefst dezelfde week nog mee aan de slag kunt. Stel dat we langer bezig zijn omdat we bijvoorbeeld een onderdeel moeten bestellen of er toch meer aan gedaan moet worden dan verwacht? Dan houden wij jou altijd op de hoogte!

ICT Medewerker

Voor snelle laptop reparatie in Katwijk kom je vandaag nog langs!

Kom dus vandaag nog naar onze computerwinkel voor jouw laptop reparatie! Binnen enkele dagen loop jij bij ons de deur uit met een opnieuw werkende laptop! Heb je vragen over onze computer service? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij hebben het antwoord op al jouw vragen. Laat ook je ervaring aan ons weten zodat wij onze service kunnen verbeteren! We zijn daarnaast actief in Noordwijk, Rijnsburg en Wassenaar.

Neem contact op

Aarzel niet om ons
te contacteren

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.