NO CURE, NO PAY

Laptop Reparatie Leiden is er voor iedereen!

Scherm reparaties

Virussen verwijderen

Onderdelen vervangen

€5 per kwartier

Maak direct een afspraak!

IT Medewerker

Dé computerwinkel van Leiden

Computer reparatie Oegstgeest

Wil jij snel en vertrouwelijk je computer of desktop repareren in Oegstgeest? Laptop reparatie Leiden is een specialist in alle computer en laptop reparaties, onderhoudsbeurten en herprogrammeer activiteiten. Wij zijn ervaren IT experts die streven naar een goede werkwijze en het optimale resultaat voor de klant. Zowel in het resultaat als in vergelijking met de concurrentie. Wij zijn werkzaam in heel de omgeving, vandaar dat je ook voor computerhulp in Oegstgeest bij ons terecht kan. Wij streven als organisatie naar het optimale resultaat voor onze klanten. Hierbij zorgen wij dat we voor elke klant iets kunnen betekenen. Voor elk mankement met een desktop computers of laptop kun je bij ons terecht. Naast onze secure en vakkundige werkwijze zorgen wij er ook voor we onze klanten in de watten kunnen leggen door middel van snelle service, vaak binnen een week is de reparatie voltooid. Je kunt ten alle tijden zonder afspraak binnen komen lopen en we zorgen ervoor dat we altijd de scherpste tarieven aanbieden. Heb je dus dringend computer hulp nodig neem dan contact met ons op!

Gerepareerde apparaten
0 +
Tevreden klanten
0 +
WIE WE ZIJN

Computerhulp in elke situatie in Oegstgeest

Onze missie is om elke klant met een mankement aan zijn of haar desktop op de beste manier te helpen. Wij kunnen onze klanten vakkundig van dienst zijn door onze uitgebreide aanbod in diensten en diverse kennis van verschillende merken. Door onze in de jaren opgeleverde ervaring en kennis van het vak kunnen wij elke mankement verhelpen. Of dit nou een kleinschalig herstel van een beeldscherm of toetsenbord is of het herstellen van een volledig moederbord maakt niet uit. Om ervoor te zorgen dat wij altijd de scherpste tarieven kunnen bieden gaan wij altijd op zoek naar de meest efficiëntste werkwijze die het effectiefst werk voor de situatie. Dit houdt in dat er geen verrassende kosten aan de reparaties verbonden zullen zitten waar je vooraf niet op gerekend had. In tegenstelling tot de plaatselijke computerwinkel die vooral bezig is met het verkopen van nieuwe computers en andere accessoires. Naast het oplossen van verschillende problemen aan de hardware van vaste computers en laptops zijn onze experts ook thuis in het oplossen van alle software gerelateerde defecten. Bijvoorbeeld, een trage PC of internet connectie, het niet gestart krijgen van programma’s of een virusaanval. Ook op dit gebied levert Laptop Reparatie Leiden een uitgebreid aanbod.

ICT Medewerker

PC hulp in Oegstgeest bij verschillende apparaten

Zoals je weet leveren wij een zeer uitgebreid aanbod aan diensten voor allerlei verschillende soorten mankementen aan computers. Om ervoor te zorgen dat we zo veel mogelijk, en het liefst elke, klant verder kunnen helpen om hun probleem zo snel mogelijk op te lossen zijn wij ervaren en gespecialiseerd in alle topmerken. Wij zijn bekend met veel merken zoals bijvoorbeeld: HP, Dell, Lenovo, Asus of Acer en de Windows software waar zij gebruik van maken. Daarnaast zijn wij ook zeker bekend met de Apple producten en de IOS software waar zij gebruik van maken.

Bij jou in de buurt!

Je kiest voor Laptop Reparatie Leiden

Voor zowel alle grote als kleine mankementen kan je bij ons terecht. Zoals je weet streven wij altijd naar het beste resultaat voor onze klanten. Wij vinden het belangrijk om eerlijke tarieven voor onze klanten en hun mankement te hanteren. Onze werkwijze is erop ingericht om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk plotselinge extra kosten aan verbonden zijn. Kortom, wanneer je een specialist zoek die vakkundig en snel is en daarnaast ook kwaliteit levert? Neem dan contact met ons op.

ICT Medewerker

Hulp nodig in Oegstgeest? Neem contact op

Zoek je een snelle reparatie, scherpe tarieven en/of wil je vandaag nog je PC of laptop bij ons afleveren. Of heb je vraagstukken over je computer of laptop, neem dan direct contact met ons op via +31712032464 of info@laptopreparatieleiden.nl. Of kom zonder afspraak langs op onze locatie! Ook voor computerhulp in Leiderdorp, Voorschoten en Zoeterwoude kun je bij ons terecht!

Neem contact op

Aarzel niet om ons
te contacteren

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.