NO CURE, NO PAY

Laptop Reparatie Leiden is er voor iedereen!

Scherm reparaties

Virussen verwijderen

Onderdelen vervangen

€5 per kwartier

Maak direct een afspraak!

IT Medewerker

Dé computerwinkel van Leiden

Voor laptop reparatie Leiderdorp komt je bij ons!

Weet je niet meer wat je moet omdat je computer kapot is? Kom dan direct langs voor laptop reparatie Leiderdorp! Wij hebben al vele gelukkige klanten geholpen met een defecte laptop. Wij proberen namelijk altijd de best mogelijke computer service aan te bieden. Dat wil zeggen dat we klantvriendelijk zijn en altijd snel en secuur proberen te handelen. En dat voor maar €5,- per kwartier! Breng jouw laptop dus vandaag nog naar onze winkel en je hebt hem binnen enkele dagen weer terug. Zijn er nog vragen over onze laptop reparatie? Neem dan snel contact met ons op. Onze specialisten staan altijd klaar om jouw vragen te beantwoorden!

Gerepareerde apparaten
0 +
Tevreden klanten
0 +
WIE WE ZIJN

Laptop reparatie voor alle apparaten in Leiderdorp

Wij realiseren een reparatie voor iedere laptop. Het maakt niet uit wat voor merk het is. Wij maken bijvoorbeeld een HP, Dell, Lenovo, Chromebook, Macbook Pro of Air en ieder ander merk die je kunt bedenken. Voor onze specialisten is het geen probleem. De basis van een laptop is namelijk hetzelfde voor hen. En als je een échte specialist bent dan kun je ook alles maken. Dat betekent dus dat zij jouw kapotte computerscherm kunnen maken. Maar ook het toetsenbord of wat voor ander deel in de computer dan ook. Soms moet er namelijk dieper in de computer gedoken worden om deze te maken. Denk bijvoorbeeld aan een aanpassing aan het moederbord.

ICT Medewerker

Liever zelf computer reparatie in Leiderdorp doen?

Zit jij erover te denken toch zelf je computer te repareren? Stop dan nu! Onze specialisten raden het namelijk ten strengste af om dit zelf te doen. Vaak zien we namelijk mensen langskomen die hier zelf aan begonnen zijn en toch niet weten hoe ze verder moeten. Dan komen ze bij ons en zien wij nadat ze uitleggen wat er aan de hand is dat het nog erger is geworden dan het in eerste instantie was. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Jij hebt zo namelijk meer kosten, omdat wij langer bezig zijn met de laptop reparatie.

Bij jou in de buurt!

Wat is onze werkwijze met de computer service in Leiderdorp?

Wij werken graag met de beste service. Zo zorgen we er dus altijd voor dat onze klanten tevreden zijn. Wanneer jij de laptop bij ons langsbrengt, gaat het proces van start. Hier leg je uit wat er precies aan de hand is met de computer. Vervolgens kunnen wij namelijk een inschatting maken van wat er precies aan de hand is en waar we naar moeten kijken. Daarna zullen we proberen jouw laptop binnen enkele dagen te maken zodat je er snel weer mee aan de slag kunt.

ICT Medewerker

Met onze laptop reparatie snel weer gebruik maken van jouw apparaat in Leiderdorp!

Kom voor laptop reparatie dus vandaag nog bij ons langs! Onze computerwinkel biedt de beste service en zorgt dus altijd voor een snelle reparatie. Zijn we toch iets langer bezig, omdat we een onderdeel moeten bestellen of er toch meer aan de hand is? Dan laten wij dit altijd aan jou weten. Heb je nog vragen over onze service of wat anders? Neem dan direct contact met ons op. Onze specialisten zijn je graag van dienst! Ook als het gaat om de dorpen Voorschoten, Oegstgeest en Zoeterwoude!

Neem contact op

Aarzel niet om ons
te contacteren

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.