NO CURE, NO PAY

Laptop Reparatie Leiden is er voor iedereen!

Scherm reparaties

Virussen verwijderen

Onderdelen vervangen

€5 per kwartier

Maak direct een afspraak!

IT Medewerker

Dé computerwinkel van Leiden

Laptop reparatie Oegstgeest laten doen

Sta jij op het punt een nieuwe laptop te kopen? Wacht dan nog even en overweeg laptop reparatie in Oegstgeest! Meestal wanneer een computer het begeeft, wordt meteen gedacht dat het klaar is en je moet kijken naar een nieuwe PC. Echter is het vaak toch wel nog zo dat de laptop te redden valt. Denk dus nog een keer na voordat je een nieuw apparaat gaat kopen en overweeg een laptop reparatie. De kans is namelijk groot dat je over een paar dagen bij ons de deur uit loopt met jouw opnieuw werkende laptop. Soms is de reparatie dan ook helemaal geen grote ingreep en zijn we er maar kort mee bezig. Het zou dan ook echt zonde zijn als je een nieuwe computer had gekocht!

Gerepareerde apparaten
0 +
Tevreden klanten
0 +
WIE WE ZIJN

Laptop reparatie voor alle soorten en maten in Oegstgeest

Voor alle soorten en maten laptop reparatie kun je bij ons langskomen! Wij zorgen ervoor dat je zo snel mogelijk weer met jouw laptop aan de slag kan. Is alleen jouw scherm kapot, moet het toetsenbord vervangen worden, moeten er slechts een paar toetsen vervangen worden van het toetsenbord, heb je een nieuwe batterij nodig of zal er toch echt dieper in het toestel gekeken moeten worden om hem te repareren? Geen zorgen, bij ons kan het allemaal! Ook wat voor soort merk je hebt maakt niet uit. Macbook, Lenovo, HP, Microsoft, Dell, etc. Daarnaast maken de modellen ook niet uit. Heb je bijvoorbeeld een Macbook Pro of een Macbook Air? Voor ons is het niet moeilijker of makkelijker om hem te repareren!

ICT Medewerker

Computer reparatie in Oegstgeest zelf doen?

Zit jij te twijfelen om de computer reparatie zelf te doen? Stop dan nu! Onze specialisten raden het namelijk streng af om dit te doen. Er komen namelijk wekelijks mensen bij ons binnenlopen met een kapotte PC waar ze zelf al het één en ander aan gedaan hebben. Wanneer we de laptop dan zelf onder de loep nemen, komen we er al snel achter dat het erger is geworden dan het in eerste instantie was. Computer reparatie is namelijk een specialistisch werkje. Hier heb je expertise en wat ervaring voor nodig. Zeker wanneer het gaat om een reparatie dieper in de laptop, zoals aan het moederbord. Dan moet je precies weten wat je aan het doen bent, want dan kan het snel fout gaan. Er zijn dan namelijk zoveel kleine dingen die kapot kunnen gaan als je er net per ongeluk langs gaat.

Bij jou in de buurt!

Laptop reparatie snel gedaan voor jou in Oegstgeest!

Kom dus vandaag nog bij ons langs om je computer af te leveren! Hoe eerder wij kunnen beginnen met de laptop reparatie, hoe sneller jij hem weer kan gebruiken. Per kwartier vragen wij €5,- . Aan de kosten zal het dus niet liggen! Begin dan ook niet zelf met het sleutelen aan jouw laptop zonder dat je hier ervaring mee hebt. Dit gaat namelijk negen van de tien keer fout. Wij bieden je dan ook graag onze hulp en service aan! Naast Oegstgeest ook in bijvoorbeeld de dorpen Leiderdorp, Voorschoten en Zoeterwoude.

ICT Medewerker

Neem contact op

Aarzel niet om ons
te contacteren

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.