NO CURE, NO PAY

Laptop Reparatie Leiden is er voor iedereen!

Scherm reparaties

Virussen verwijderen

Onderdelen vervangen

€5 per kwartier

Maak direct een afspraak!

IT Medewerker

Dé computerwinkel van Leiden

Computer reparatie Wassenaar

Heb je last van een kapotte, langzaam lopende of verouderde desktop computer? Wij bieden kwalitatieve en het meest uitgebreide aanbod in de regio. Voor een computer reparatie in Wassenaar zijn wij de geschikte kandidaat om het klusje te klaren. Laptop Reparatie Leiden maakt gebruik van zijn up-to-date ervaring en kennis op het gebied van ICT reparaties en onderhoudsactiviteiten om ook een reparatie met jouw mankement te kunnen realiseren. Onze specialisten hebben in de loop der jaren verschillende ervaringen opgedaan met allerlei verschillende projecten, van groot tot klein. Doordat wij een zo goed mogelijke ervaring voor de klant willen realiseren proberen wij ook iedereen met hun probleem te verhelpen. Wij hebben een zeer uitgebreide staat van dienst. Wij zijn bekend met kleine reparaties zoals het vervangen van een kleine beschadigde chip tot het volledig repareren en onderhouden van een moederbord. Wat voor jou wellicht een ontzettend ingewikkeld probleem lijkt waardoor de computer langzamer loopt en ook programma’s niet goed meer werken is voor onze experts een bekend gebied waarmee hij al talloze keren gewerkt heeft. Heb je dus computerhulp nodig en wil je geen gebruiken maken van de peperdure onderhoudsbeurt bij de plaatselijk computerwinkel? Neem dan direct contact met ons op en maak een afspraak met een van onze specialisten.

Gerepareerde apparaten
0 +
Tevreden klanten
0 +
WIE WE ZIJN

Computerhulp voor alle mankementen in Wassenaar

Ben je op zoek naar een kandidaat voor jouw computer reparatie wel raad weet met het mankement. Wij durven met zekerheid te zeggen dat we het klusje al eens eerder hebben geklaard. Onze experts en specialisten hebben in de loop der jaren al een ruim aantal projecten uitgevoerd en opgelost. Dit geeft ons de zekerheid dat we ook met jou mankement raad weten. Onze staat van dienst gaat van een lichte reparatie aan interne zenders tot gehele vervangingen van grote onderdelen zoals moederborden. Om ervoor te zorgen dat we ook jou kunnen helpen met je mankement staan onze experts elke werkweek klaar om je te kunnen helpen met je probleem op het gebied van reparaties. Of het nou gaat om een fysiek defect aan de hardware van de computer. Of dat er een probleem is met de software waardoor de computer traag functioneert. Onze experts zijn bekend met de voorkomende problemen of achterhalen het defect. Op basis daarvan wordt op een vakkundige wijze de meest passende oplossing toepassen wat ervoor zorgt dat er het beste resultaat voor de klant gerealiseerd kan worden.

ICT Medewerker

Ook voor jouw merk desktop in Wassenaar

Ben je dus op zoek naar iemand die ook jouw probleem kunt oplossen. Wij zijn in staat om aan een zeer diverse aantal merken en modellen te sleutelen door onze ervaringen die we door de jaren heen hebben opgedaan. Wij zijn bekend met bijvoorbeeld de veel gebruikte merken HP, Dell, Lenovo, Asus, Acer maar ook merken zoals Apple en Razer. Wij hebben met al deze merken een groot aantal ervaring opgebouwd en zijn ook in staat om alle mankementen hierbij te repareren. Voorbeelden hiervan zijn de diverse projecten die we voor voorgaande klanten uitgevoerd hebben. Denk hierbij aan een vervangen van een moederbord maar ook kleine reparaties aan accessoires zoals toetsenborden en muizen.

Bij jou in de buurt!

Waarom de keuze voor ons

Kortweg waarom wij de aangewezen kandidaat zijn voor het defect aan jouw desktop computer. De meer dan 300 voorgaande klanten kunnen beamen dat wij voor onze klanten graag een stapje harder gaan lopen. Onze specialisten zijn met hun ervaring en kennis altijd op zoek naar de beste oplossing voor de klant in Wassenaar. Wij streven er hier naar om geen onnodige extra kosten bij de klanten in kaart te brengen. Onze vakkundige en secure werkwijze zorgt ervoor dat Laptop Reparatie Leiden de beste kandidaat is om jouw mankement kwalitatief op te lossen voor een scherpe prijs.

ICT Medewerker

Je kunt ons als volgt bereiken

Ben je dus op zoek naar de beste kandidaat voor jouw computerhulp in Wassenaar. Neem dan direct contact met ons op voor een afspraak met onze experts. Of loop door de weeks bij onze locatie naar binnen voor directe hulp aan het defect van je desktop. Wij zijn ook actief in Katwijk, Noordwijk, Rijnsburg en zijn telefonische of via de mail bereikbaar via +31712032464 of info@laptopreparatieleiden.nl!

Neem contact op

Aarzel niet om ons
te contacteren

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.